Knooppunt - Marketing, Communicatie & PR

Knooppunt en communicatie

Knooppunt is inzetbaar in alle disciplines van communicatie. Krachtig in resultaat gerichte communicatie, sterk in strategie. Van merkpositionering tot een doordachte reclamecampagne. Een mooie huisstijl, slimme website of pakkende commercial. Knooppunt bedenkt, schrijft en begeleidt.

Communicatieabonnement

Uw eigen vaste communicatie adviseur! Geen tijd voor het ontwikkelen of up-to-date houden van uw communicatiemiddelen? Met een communicatieabonnement bij Knooppunt brengt u op een slimme en voordelige manier structuur in uw communicatie aanpak. Neem contact op voor meer informatie.

Al vanaf € 350,- per maand

Natuurlijk moeten de huisstijl en alle communicatiemiddelen bij uw organisatie passen. Maar er zijn nog meer manieren en momenten om uw identiteit tastbaar te maken. Daar waar u uw klanten en relaties ontvangt bijvoorbeeld; op kantoor, in de showroom of op de winkelvloer. Maar denk ook eens aan uw outdoor reclame zoals het beletteren van uw bedrijfswagens.

Heeft  u bruisende ideeën maar weet u niet waar te beginnen? Maak een afspraak voor een uurtje brainstormen met Knooppunt. Misschien ligt de oplossing dichterbij dan u denkt!