Knooppunt - Marketing, Communicatie & PR

Knooppunt en marketing

Focus op resultaat

Knooppunt heeft een sterke focus op resultaat. Wij doen er alles aan om meer omzet te realiseren voor u. Daar draait het immers om!

Knooppunt werkt doelgericht en snel. De marketingplannen, adviezen en marketingacties die Knooppunt oplevert, zijn dan ook gericht op resultaat. Onderdeel van onze aanpak is voortdurend kennisoverdracht van marketingstrategie en marketingacties aan onze klanten. Alles erop gericht om marketing een vast onderdeel te maken van uw bedrijfsvoering.

Werkwijze: Resultaatgerichte marketingacties

Om te bepalen wat u als ondernemer of organisatie op marketinggebied nodig heeft evalueren we uw huidige marketingmiddelen en maken een marketingplan met concrete marketingactiviteiten. Denk aan een kortingsactie, een doelgroepenspecifieke actie, inzet van social media of een nieuwsbrief. 

Het meten van de resultaten van elke marketingactiviteit vinden we erg belangrijk. Hierdoor kunnen we tijdig bijsturen en de marketingstrategie aanpassen.

Marketingabonnement

Speciaal voor het MKB introduceert Knooppunt het marketingabonnement. Neem contact op voor een informatief gesprek over de voordelen van het structureel uitbesteden van uw marketingactiviteiten aan Knooppunt.

Al vanaf € 350,- per maand 

Marketing uitbesteden

Met een marketingplan van Knooppunt kunt u snel inspelen op de verschillende marketing trends. Onvoldoende tijd of menskracht? Dan kunt u ook kiezen voor het uitbesteden van uw marketingacties aan Knooppunt. Uw eigen marketingafdeling die u kunt inschakelen wanneer u dat zelf wilt!