Knooppunt - Marketing, Communicatie & PR

 

 

 

Knooppunt over PR en corporate communicatie

Uw organisatie of onderneming in het nieuws

Uw organisatie of onderneming is uniek, en zo wordt u natuurlijk graag door de media, uw klanten en prospects gezien. Maar u bent niet de enige! Ook andere organisaties en ondernemingen vinden zichzelf uniek, en - eerlijk is eerlijk - dat zijn ze ook. Hoe zorgt u er dan voor dat u opvalt?

PR-abonnement

Uw eigen vaste PR adviseur! Geen tijd voor PR-activiteiten? Geen tijd om journalisten te woord te staan? Met een PR-abonnement bij Knooppunt brengt u op een slimme en voordelige manier structuur in uw PR-activiteiten. Neem contact op en vraag naar de voordelen.

Al vanaf € 350,- per maand

Knooppunt speurt naar nieuws binnen uw organisatie en vertaalt dit naar heldere boodschappen. Boodschappen die voor uw klanten of doelgroep relevantie hebben. En boodschappen die interessant zijn voor journalisten. Een mix van kennis, overtuiging en tact is nodig om met strategische PR en (corporate) communicatie een grotere naamsbekendheid te bereiken. Passend bij uw organisatie of onderneming en in de lijn van uw merk en positionering.

Het is onze missie uw merk op een succesvolle manier te laden. Knooppunt is eerlijk  in PR en communicatieadvies: we doen alleen dat waar we zelf echt in geloven, ook als ons dat op korte termijn minder oplevert.