Knooppunt - Marketing, Communicatie & PR

Tools

In 2014 kijkt Knooppunt vooruit. Onze communicatiemiddelen zijn aantrekkelijk en inspireren! Een greep uit de communicatiemiddelen die Knooppunt voor u kan ontwikkelen:

Huisstijl

Een sterke bedrijfsidentiteit is van groot belang. Het is bepalend voor de beeldvorming: hoe komt u over op de doelgroep, wat zijn de activiteiten, ambities en karaktereigenschappen van uw bedrijf?

Het ontwerp van een logo en huisstijl vergt weliswaar een investering, maar heeft absoluut meerwaarde Dat gaat veel verder dan alleen een leuk logo. Alle reden dus voor een professionele aanpak.

Drukwerk

Ondanks het digitale tijdperk speelt drukwerk nog een belangrijke rol in communicatie.

Een goede brochure of flyer is belangrijk voor potentiƫle klanten. Een goede brochure of flyer bevestigt de indruk die u hebt achtergelaten en vergroot daardoor de kans op de volgende stap. Bovendien geeft een brochure of een flyer een prachtig overzicht van uw diensten of producten waarmee u de klant zou kunnen helpen.

Advertentie

Een prima middel om acties te ondersteunen of voor vergroting van uw naamsbekendheid. Knooppunt denkt graag met u mee. Is een advertentie het juiste middel? Hoewel vaak ingezet, blijft het een heel vluchtig contactmoment. Voor de een misschien toereikend, voor de ander niet.

Website en social media

Natuurlijk werkt Knooppunt online; we maken mooie websites en bedenken pakkende social media-acties. Het echte programmeerwerk laat Knooppunt over aan de specialisten in ons netwerk.

Commercials en filmmateriaal

Knooppunt maakt commercials en bedrijfsfilmpjes. Hierbij werken we samen met gerenommeerde productiemaatschappijen en filmmakers. Bekijk de voorbeeldvideo Je pensioen regelt zich niet vanzelf, wat doe jij? op YouTube.