Knooppunt - Marketing, Communicatie & PR

 

 

Werkgebieden van Knooppunt

Knooppunt heeft ervaring in de volgende werkgebieden.

Bedrijven

Iedere organisatie draagt een unieke kracht in zich. De reden waarom uw onderneming bestaat! De kunst is deze kracht helder en tastbaar te maken visueel, in taal én in gedrag.

Daar helpt Knooppunt u bij, evenals bij het bouwen van een relatienetwerk. Sterke relaties zorgen vaak voor meer omzet of bepalen de succesfactor in een project.

Maatschappelijke organisaties en bedrijven

Steeds meer bedrijven tonen hun maatschappelijke betrokkenheid en willen samenwerken met maatschappelijke partners op thema’s. Als maatschappelijke organisatie of maatschappelijk betrokken onderneming wilt u op de juiste manier inspelen op actuele thema’s en samenwerkingsverbanden aangaan die u hierbij helpen. Knooppunt maakt samen met u een plan om bedrijven te interesseren voor uw organisatie, uw maatschappelijke doelgroep en de maatschappelijke thema’s. Wij combineren onze eigen kennis met recente breininzichten én de kennis die u zelf in huis heeft.

Overheidsinstellingen

Meer betrokkenheid of aandacht bij sociaal- maatschappelijke vraagstukken. Knooppunt ontwikkelt concepten die ervoor zorgen dat een thema of onderwerp breed onder de aandacht wordt gebracht. Indien uw organisatie behoefte heeft aan een interim manager die maatschappelijk thema’s onder de aandacht brengt, een bedrijvennetwerk ontwikkelt voor samenwerking rondom maatschappelijke thema’s en de private sector dan bent u bij Knooppunt aan het juiste adres.